Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Start Goederen Antiek en Kunst

Prints, zakelijke posters, schilderijen en sculptuur

Samenvatting
  • Zie omschrijving
Omschrijving

Studio Hoekhuis is in 2017 opgericht door illustrator/ontwerper Ivo van de Grift, die een plek zocht om zijn illustraties te kunnen aanbieden aan een groter publiek. Al snel zag hij de studio als een mogelijkheid om ook het werk van anderen een plek te geven.

Zo onstond de samenwerking met ontwerper Harriet Wansink, bekend van o.a. Okimono, kunstschilder Peter Colstee en beeldhouwer E. Pietersen. Via het ontwerpers platform Behance vond het werk van Carolyn Ross de weg naar de Studio Hoekhuis collectie.

Studio Hoekhuis richt zich op het aanbieden van werk met een grafische / illustratieve kwaliteit. De collectie bestaat uit o.a. prints, posters, schilderijen en sculptuur.
Bekijk de website voor meer informatie.

Gratis bedrijfsprofiel aanmaken?
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken? Gratis bedrijfsprofiel aanmaken en direct beginnen met het verkopen van je zakelijke goederen of diensten binnen ons netwerk Ondernemersnetwerk.nl/gratis-bedrijfsprofiel
Zakelijk adverteren?
Zakelijk adverteren? Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Ondernemersnetwerk.nl/zakelijk-adverteren
Studio Hoekhuis
Studio Hoekhuis
Arnhem,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord