Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Start Goederen Audio, TV en Foto Videobewakingsapparatuur

BNC Kabel met Voeding 5M

Samenvatting
  • € 13,95
Omschrijving
Dit is een bewakingscamera kabel met een lengte van 5 meter. Omdat deze kabel een video / voeding duo kabel is, heeft u direct naast de camera geen stopcontact nodig. Deze video / stroom kabel is geschikt voor alle bewakingscamera's en kan direct aangesloten worden op een TV, monitor, quad, webserver, recorder en nog veel meer. Wilt u een bewakingscamera aansluiten en heeft u genoeg aan 5 meter bekabeling? Kies dan voor deze 5 meter video / voeding kabel.
Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen?
Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen? Heeft u zakelijke goederen of diensten? Bent u een vakman? Ondernemersnetwerk.nl/adverteren
Ondernemers- / ZZP Nieuws
Ondernemers- / ZZP Nieuws Lees hier het laatste nieuws op ondernemers- en ZZP gebied! Tevens tips en adviezen voor het runnen van een succesvol eigen bedrijf! Ondernemersnetwerk.nl/nieuws
Vergelijkbare advertenties
UTP kabel 10 meter
€ 11,99
UTP kabel 10 meter

Deze 10 meter UTP kabel kan dienen voor het aansluiten van uw IP camera of recorder aan het netwerk.Ook kan deze 10 meter UTP kabel dienen om uw bewakingscamera te verlengen die is aangesloten op een UTP balun.

Breda, Nederland,
12V 8in1 Splitter
€ 12,95
12V 8in1 Splitter

Dit is een 12V splitter met 8 aansluitpunten en is zeer geschikt om vanaf een centraal punt 1 tot 8 camera's met DVR recorder aan te sluiten.

Breda, Nederland,
SpySecurityShop
SpySecurityShop
Breda, Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord