Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Start Goederen Audio, TV en Foto Videobewakingsapparatuur

UTP kabel 5 meter

Samenvatting
  • € 6,99
Omschrijving
Deze 5 meter UTP kabel kan dienen voor het aansluiten van uw IP camera of recorder aan het netwerk.Ook kan deze 5 meter UTP kabel dienen om uw bewakingscamera te verlengen die is aangesloten op een UTP balun.
Zakelijk adverteren?
Zakelijk adverteren? Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Ondernemersnetwerk.nl/zakelijk-adverteren
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken?
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken? Gratis bedrijfsprofiel aanmaken en direct beginnen met het verkopen van je zakelijke goederen of diensten binnen ons netwerk Ondernemersnetwerk.nl/gratis-bedrijfsprofiel
Vergelijkbare advertenties
12V 5in1 Splitter
€ 7,99
12V 5in1 Splitter

Dit is een 12V splitter met 5 aansluitpunten en is zeer geschikt om vanaf een centraal punt 1 tot 5 camera's met DVR recorder aan te sluiten.

Breda, Nederland,
SpySecurityShop
SpySecurityShop
Breda, Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord