Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Start Goederen Audio, TV en Foto Videobewakingsapparatuur

Bandridge 5.0m HDMI 1.4 M/M

Samenvatting
  • € 10,50
Omschrijving
De wereld met elkaar verbinden, dat is het motto van Bandridge. Al meer dan twintig jaar is dit creatieve en innovatieve merk bezig om mensen samen te brengen. Met een enorm groot assortiment aan kabels, adapters en switches. Zo kun je met een HDMI-switch van Bandridge meerdere apparaten op één HDMI-ingang aansluiten. Erg handig als je meer apparaten dan ingangen hebt. Zo hoef je nooit meer van kabels te wisselen. Scherm vies? Ga dan voor een schoonmaakproduct van het merk. De producten van Bandridge worden in meer dan vijftig landen verkocht. En dat is niet zomaar. Keer op keer weet het merk weer met handig accessoires te komen voor al je elektronica in huis. Met de producten van Bandridge kun jij optimaal genieten van de elektronische apparaten die je in huis hebt.
Ondernemers- / ZZP Nieuws
Ondernemers- / ZZP Nieuws Lees hier het laatste nieuws op ondernemers- en ZZP gebied! Tevens tips en adviezen voor het runnen van een succesvol eigen bedrijf! Ondernemersnetwerk.nl/nieuws
Ondernemer? ZZP'er? Gebruik ons netwerk!
Ondernemer? ZZP'er? Gebruik ons netwerk! Heeft u een eigen bedrijf? Wilt u netwerken of snel nieuwe zakelijke contacten opdoen? Ondernemersnetwerk.nl/nieuwe-contacten
Vergelijkbare advertenties
12V CCTV Adapter 1A
€ 9,99
12V CCTV Adapter 1A

Netspanningsadapter 12V om uw bewakingscamera aan te sluiten op het lichtnet. De adapter is belastbaar tot 1000mAh en beveiligd tegen kortsluiting.

Breda, Nederland,
UTP kabel 10 meter
€ 11,99
UTP kabel 10 meter

Deze 10 meter UTP kabel kan dienen voor het aansluiten van uw IP camera of recorder aan het netwerk.Ook kan deze 10 meter UTP kabel dienen om uw bewakingscamera te verlengen die is aangesloten op een UTP balun.

Breda, Nederland,
SpySecurityShop
SpySecurityShop
Breda, Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord