Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Start Diensten en Services Autoverhuur en Auto Leasen

Zakelijke auto leasen, zuinig huren

Samenvatting
  • € 188,00
Omschrijving

Yourlease biedt populaire, compacte en zuinige zakelijke lease auto's aan met de zekerheid van een vast laag all-in maandbedrag. De kosten van onderhoud en reparatie zitten standaard in het all-in maandbedrag, vanaf slechts 188 euro per maand!

Waarom Yourlease?
Anders dan bij de meeste andere private leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in private leasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in.
Er komen dus niet allerlei bijkomende kosten zoals administratiekosten, afleverkosten, etc. De standaard all-in privé lease van Yourlease is inclusief:
• Onderhoud en reparatie
• Houderschapsbelasting
• WA casco-verzekering
• 24/7 Pechhulp
• Gratis vervangend vervoer bij schade en pech
• Rente, afschrijving en BTW

Ondernemers- / ZZP Nieuws
Ondernemers- / ZZP Nieuws Lees hier het laatste nieuws op ondernemers- en ZZP gebied! Tevens tips en adviezen voor het runnen van een succesvol eigen bedrijf! Ondernemersnetwerk.nl/nieuws
Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen?
Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen? Heeft u zakelijke goederen of diensten? Bent u een vakman? Ondernemersnetwerk.nl/adverteren
Yourlease
Yourlease
Soest, Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord