Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Start Diensten en Services Coaching en persoonlijke effectiviteit

Provoque ADHD - Ondersteuning en coaching bij ADHD

Samenvatting
  • Zie omschrijving
Omschrijving

Adhd is onlosmakelijk verbonden met vooroordelen. Iemand met adhd loopt hier zijn hele leven tegenaan. Natuurlijk is adhd een aandoening waarbij onoplettendheid, hyperactiviteit en impulsiviteit de belangrijkste kenmerken zijn. Althans vanuit het medisch model gezien waarbij het probleem hoofdzaak is en de talenten zijdelings worden benoemd. Dit houdt in dat de beperking van een persoon op zich als oorzaak beschouwd wordt van het niet functioneren binnen de maatschappij.

Maar hoe kijkt een persoon met adhd vanuit zijn perspectief tegen zijn beperking aan. Dit perspectief is belangrijk. De beperking is niet belangrijk maar wel de persoon met zijn eigenheid. Je hebt ook pas een beperking als je iets als een beperking ervaart. Soms heeft dat perspectief ondersteuning, aanpassing en begeleiding nodig.

Provoque | adhd is gespecialiseerd in de ontwikkeling van sterktes bij personen met de diagnose adhd. De sterke punten worden hoofdzaak en het probleem wordt ondergeschikt gemaakt. 

Wij concentreren ons niet langer op het opheffen van zwaktes en tekorten maar wij bieden integrale support bij het ontdekken, toepassen en ontwikkelen van het talent adhd. Een verschil van benadering die van diepgaande invloed is op een persoon en zijn directe omgeving. Adhd moet hoop aanwakkeren. 

De aanpak van Provoque|ADHD is afhankelijk van de hulpvraag, persoonlijke eigenschappen, de omgevingsfactoren en het talent waar ADHD het meeste vat op heeft. Op deze manier is er altijd sprake van maatwerk waardoor Provoque|ADHD perfect aansluit bij uw wensen, uw mogelijkheden en uw ontwikkeling.

Meer informatie is te lezen via onze website.

Ondernemer? ZZP'er? Gebruik ons netwerk!
Ondernemer? ZZP'er? Gebruik ons netwerk! Heeft u een eigen bedrijf? Wilt u netwerken of snel nieuwe zakelijke contacten opdoen? Ondernemersnetwerk.nl/nieuwe-contacten
Zakelijk adverteren?
Zakelijk adverteren? Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Ondernemersnetwerk.nl/zakelijk-adverteren
Provoque ADHD
Provoque ADHD
Middelburg, ZE
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord