Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Start Diensten en Services Cursussen en Workshops

Shaolin Kungfu Zwolle Way of Shaolin

Samenvatting
  • Gratis
  • Nieuw  
Omschrijving

Shaolin Kungfu Zwolle The Way of Shaolin

Sifu Douwe ter Horst opent op 31 augustus 2020 zijn nieuwe vechtsport school in Zwolle. Hij zal de Shaolin Martial Arts gaan onderwijzen. Deze opening wordt gevierd met een feestelijke openingsavond.

Het Shaolin Kung Fu heeft veel onderdelen zo leren de beoefenaars van deze krijgskunst: Shaolin vormen ongewapend en met wapens, Shaolin Qin Na zelfverdediging-technieken met partner, Shaolin Sanda het Chinese Kickboksen, Shaolin grondtechnieken maar ook Tai Chi en Qi Gong.Indien u interesse heeft in de Chinese vechtsporten en het Shaolin Kungfu een warm hart toedraagt, bent u van harte welkom op de openingsavond. Wilt u langskomen kom dan naar gymzaal aan de Westerlaan 22, 8011 CC Zwolle de openingsavond start om 19:00.

Indien u komt graag even een mailtje sturen naar: kungfu.zwolle@gmail.com of bellen met: 06-22410167 

 

 

Ondernemers- / ZZP Nieuws
Ondernemers- / ZZP Nieuws Lees hier het laatste nieuws op ondernemers- en ZZP gebied! Tevens tips en adviezen voor het runnen van een succesvol eigen bedrijf! Ondernemersnetwerk.nl/nieuws
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken?
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken? Gratis bedrijfsprofiel aanmaken en direct beginnen met het verkopen van je zakelijke goederen of diensten binnen ons netwerk Ondernemersnetwerk.nl/gratis-bedrijfsprofiel
Douwe ter Horst
Douwe ter Horst
,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord