Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Start Diensten en Services

BEDRIJFSKREDIETEN

Samenvatting
  • Zie omschrijving
  • Nieuw  
Omschrijving

MKB
Bedrijfskrediet of bedrijfslening nodig?

U hebt een eigen bedrijf of wil een onderneming starten. En dat gaat best goed. Maar toch kan uw bedrijf behoefte hebben aan een lening. De bank is veelal niet zo scheutig met het verstrekken van geld aan MKB’ers. Bovendien heeft u  helemaal geen zin in al dat uitzoek- en papierwerk.  Gelukkig kunt u een beroep doen op MKB Bedrijfskrediet. Dankzij de GRATIS ‘Kredietcheck’, komt u er heel snel achter wat de mogelijkheden zijn!

 

Voor Starters (korter dan 3 jaar)

 

Bent u KORTER dan drie jaar geleden gestart? En wilt u investeren in voorraad of starten vanuit een uitkering. Betalen uw klanten niet op tijd?  Bent u als starter afgewezen door de bank. Of heeft u een BKR-registratie en/of schulden? Er zijn meer kredietmogelijkheden dan u denkt!

 

Voor gevestigde ondernemers:

ondernemers

Langer dan drie jaar MKB’er? En wilt u innoveren of een bedrijf overnemen? Getroffen door de Coronacrisis? Een lening afsluiten voor voorraad, een nieuw idee en promotie? Zijn er betalingsproblemen? Of is er een andere reden waarom u een lening nodig heeft?

 

ls startende ondernemer is het redelijk lastig om aan krediet te komen. De meeste banken lenen alleen geld uit aan bedrijven die aan kunnen tonen dat ze langer actief zijn (meestal 3 jaar). MKB Bedrijfskrediet hanteert deze eis echter niet. Daardoor kon ik een lening krijgen voor mijn bedrijf. Daarnaast ervaar ik het contact als bijzonder prettig. De mogelijkheden zijn voor mij netjes op een rij gezet en nu weet ik wat voor mij de beste lening is.

Referentie op: NederlandReview

 

Zeer eenvoudige werkwijze:

werkwijze

Bij de online Kredietcheck hoeft u slechts een paar vragen te beantwoorden. Nadat de gegevens zijn verzonden, krijgt u van een ervaren kredietspecialist -binnen drie werkdagen- meer informatie over de mogelijkheden!

Ervaren Financierings Professionals:

 

Doelstelling van deze specialisten is om de MKB ondernemer op deskundige wijze te voorzien van informatie over de mogelijkheden en verder te helpen met financieringsaanvragen.

 

DOE DE GRATIS KREDIETCHECK MKB

 

 

 

Ondernemer? ZZP'er? Gebruik ons netwerk!
Ondernemer? ZZP'er? Gebruik ons netwerk! Heeft u een eigen bedrijf? Wilt u netwerken of snel nieuwe zakelijke contacten opdoen? Ondernemersnetwerk.nl/nieuwe-contacten
Ondernemers- / ZZP Nieuws
Ondernemers- / ZZP Nieuws Lees hier het laatste nieuws op ondernemers- en ZZP gebied! Tevens tips en adviezen voor het runnen van een succesvol eigen bedrijf! Ondernemersnetwerk.nl/nieuws
Vergelijkbare advertenties
Bedrijfskrediet van Bridgefund
Zie omschrijving
Bedrijfskrediet van Bridgefund

BEDRIJFSKREDIET AANGEBODEN:Waarvoor een bedrijfskrediet of zakelijke lening?U kunt een bedrijfskrediet of zakelijke lening gaan gebruiken voor bijvoorbeeld machines, inventaris,voorraden of het overbruggen van debiteuren.Bridgefund biedt ...

Breda,
Traangoot Filler
Zie omschrijving
Traangoot Filler

Huidverbetering met betaalbare cosmetische Traangootjes zoals botox, hyaluronzuur, fillers. Behandelingen worden uitgevoerd Traangootjes voorhoofd.

Hoofddorp,
Vertaalbureau VertaalExperts voor alle talen
N.O.T.K.
Vertaalbureau VertaalExperts voor alle talen

Wilt u uw website laten vertalen? Of een handleiding of misschien een uitzendcontract?Wij hebben voor elk vakgebied de juiste vertaler in huis.Onze professionele, native speaker vertalers vertalen uw tekst met zorg en precisie. Altijd met ...

Leiden,
Izaak Sorber
Izaak Sorber
Breda,
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

OndernemersNetwerk.nl

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord