Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Start Diensten en Services Drukwerk en Grafisch Ontwerp

Vector bestand (EPS) maken van logo

Samenvatting
  • € 49,95
Omschrijving

Een logo vectoriseren of beter gezegd; een vector bestand maken van een bestaand logo is het omzetten van lage kwaliteit logo afbeelding naar een super scherp logo. De vector techniek, of beter gezegd: Vectoriseren kan gebruikt worden voor het omzetten van b.v. een eigen logo of afbeelding die bestaat uit pixels naar een logo die bestaat uit coordinaten. Infeite kun je hiermee je logo vergroten tot in de oneindigheid. Klik hier voor meer informatie over het maken van een vector van je eigen logo.

Je kunt door één van onze ontwerpers jouw bestaande logo binnen 24 uur, 48 uur of 72 uur laten omzetten naar een vector bestand, .EPS, .AI of .PDF!

Stap 1: Upload het logo bestand dat je wilt laten omzetten naar een vector bestand.
Stap 2: Vul vervolgens je contactgegevens in.
Stap 3: Kies hoe snel je het vector bestand van je logo opgeleverd wilt hebben en betaal via iDEAL

Klaar! Wacht totdat het nieuwe Vector bestand van je logo wordt toegezonden per e-mail!

Gratis bedrijfsprofiel aanmaken?
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken? Gratis bedrijfsprofiel aanmaken en direct beginnen met het verkopen van je zakelijke goederen of diensten binnen ons netwerk Ondernemersnetwerk.nl/gratis-bedrijfsprofiel
Ondernemers- / ZZP Nieuws
Ondernemers- / ZZP Nieuws Lees hier het laatste nieuws op ondernemers- en ZZP gebied! Tevens tips en adviezen voor het runnen van een succesvol eigen bedrijf! Ondernemersnetwerk.nl/nieuws
EigenWebsite.nl
EigenWebsite.nl
Amsterdam, NH
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

OndernemersNetwerk.nl
Locatie

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord