Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Start Diensten en Services Restaurants en Cateraars

Zakelijk lunchen bij Lunch van Huis in Amsterdam

Samenvatting
  • Zie omschrijving
Omschrijving

Van bedrijfscatering, zorgcatering tot en met onderwijscatering. Bij ons kunt u zakelijk lunchen. Wij leveren iedereen die behoeften heeft aan een lekkere en gezonde lunch tegen een betaalbare prijs. Doordat wij op 1 centrale plek produceren hebben wij controle op de kwaliteit van de lunch en kunnen wij de producten vanuit onze eigen keuken produceren. Geen kant en klare potjes, maar ambachtelijke en huisgemaakte producten. Wij regelen alles! Dat de lunch klaarstaat en dat daarna alles weer word opgehaald.

Zelf zijn wij niet aanwezig voor, tijdens of na de lunch. Hierdoor hebben wij geen personeelskosten op locatie en betaal je voornamelijk voor de kwaliteit. De Buffetboxen zijn dan ook speciaal ontworpen voor een mooie presentatie. Zo hoef je zelf niks meer klaar te zetten of op tafel te zetten. Lunch van huis is ontstaan vanuit de behoefte voor een gezondere lekker lunch, maximale service, maar wel tegen een zeer scherp tarief.

Ondernemers- / ZZP Nieuws
Ondernemers- / ZZP Nieuws Lees hier het laatste nieuws op ondernemers- en ZZP gebied! Tevens tips en adviezen voor het runnen van een succesvol eigen bedrijf! Ondernemersnetwerk.nl/nieuws
Zakelijk adverteren?
Zakelijk adverteren? Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Ondernemersnetwerk.nl/zakelijk-adverteren
Vergelijkbare advertenties
Beleef onze gastvrijheid!
Op aanvraag
Beleef onze gastvrijheid!

Rachel en de rest van ons team zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke avond te bezorgen in ons sfeervolle restaurant!Kom eens langs en beleef onze gastvrijheid.

Scharendijke, Nederland,
Lunch van Huis
Lunch van Huis
Amsterdam, Nederland,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord