Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Start Diensten en Services Restaurants en Cateraars

Ontbijtservice Noorderland, ontbijt in Groningen en Drenthe

Samenvatting
  • N.V.T. niet van toepassing
  • Nieuw  
Omschrijving

Ontbijtservice Noorderland bezorgd heerlijke ontbijten aan huis in Groningen en Drenthe. Ook bedrijfsontbijt en ontbijtcatering, ontbijtbuffet en vergaderontbijt op het werk!
Ontbijtbezorging 7 dagen per week. Wij zijn gevestigd in Wildervank, Veendam, Oost Groningen.

Zo ver mogelijk werken wij heel graag met huisgemaakte lekkernijen. Zo maken we de jam zelf, de muffins worden naar eigen recept gebakken. Evenals de miniquiches, eiersalade, granola enz. allemaal met liefde huisgemaakt.
Altijd dagvers gebakken knapperige pistolets, de lekkerste roomboter croissants jam en een warm scharreleitje. De sinaasappels worden vers geperst en de koffie en thee vers gezet en gloeiend heet geschonken.

Met Pasen bieden wij ook ons Paasontbijt aan, geheel in Paasstijl aangekleed. Ontbijt op Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, wij staan klaar met een speciaal en feestelijk ontbijt.

Bij Ontbijtservice Noorderland kun je online ontbijt bestellen of telefonisch. De ontbijten worden op afspraak vanaf 6 uur tot 13.00 uur bezorgd in Groningen.
Ontbijtservice Noorderland, voor een heerlijk ontbijt voor iedere gelegenheid!

Zakelijk adverteren?
Zakelijk adverteren? Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Ondernemersnetwerk.nl/zakelijk-adverteren
Ondernemers- / ZZP Nieuws
Ondernemers- / ZZP Nieuws Lees hier het laatste nieuws op ondernemers- en ZZP gebied! Tevens tips en adviezen voor het runnen van een succesvol eigen bedrijf! Ondernemersnetwerk.nl/nieuws
Charlotte Lagendijk
Charlotte Lagendijk
Wildervank,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord