Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Start Diensten en Services Webdesign

Complete WordPress website met 5 hoofdpagina's

Samenvatting
  • Zie omschrijving
  • Nieuw  
Omschrijving

Bent u opzoek naar een nieuwe WordPress website voor uzelf of uw bedrijf?

Hier help ik u graag mee!

Binnen 14 dagen maak ik een complete website. Als eerst neem ik contact op om uw wensen op te vragen en informatie over de website. Daarna begin ik meteen met het maken van de eerste opzet, deze heb ik binnen 5 dagen af en kunt u de eerste op- en aanmerkingen doorgeven. Vervolgens voer ik deze binnen 3 dagen door en geef u nogmaals de kans om op- en aanmerkingen door te geven. De opmerkingen voor de tweede opzet voer ik door binnen 3 dagen. Als ik deze heb doorgevoerd kan u nog voor de laatste keer om wijzigingen vragen, deze voer ik dan ook door binnen 3 dagen. 

Uw website is nu klaar om live te gaan! 

Details:

CMS: WordPress
Soort: Informatieve
Websites tot 10 pagina's is binnen 14 dagen af, websites tot 25 of 40 pagina's duren wat langer en zijn af binnen 31 dagen.


Prijzen:

Website tot 10 pagina's: €299 ex btw.
Website tot 25 pagina's: €499 ex btw.
Website tot 40 pagina's: €749 ex btw.

Ik heb zelf een groot aantal verschillende premium plugins en afbeeldingen, mocht de website echter nog extra nodig hebben worden de kosten doorberekend aan de klant.

Heeft u meer pagina's nodig? Neem dan contact op!


Interesse? Neem contact op!

Voorbeelden:

goo.gl/dkxv3p
goo.gl/yalh7e
goo.gl/gdtmnj
goo.gl/tj9lsg

Ondernemers- / ZZP Nieuws
Ondernemers- / ZZP Nieuws Lees hier het laatste nieuws op ondernemers- en ZZP gebied! Tevens tips en adviezen voor het runnen van een succesvol eigen bedrijf! Ondernemersnetwerk.nl/nieuws
Zakelijk adverteren?
Zakelijk adverteren? Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Ondernemersnetwerk.nl/zakelijk-adverteren
Milvozent
Milvozent
Leeuwarden, FR
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord