Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Nieuwe zakelijke contacten ontmoeten via het ondernemersnetwerk

17, Mar, 2018, 20:10

Het starten van een onderneming is leuk en spannend tegelijk. Je hebt een product of dienst bedacht en gaat dit idee eindelijk verwezenlijken. Omdat je bij een startende onderneming in eerste instantie alles zelf doet, neem je best veel hooi op je vork. Er komt nogal wat kijken bij het starten van een eigen bedrijf; denk aan verzekeringen, belasting, wetgeving, ga zo maar door.


Als startende ondernemer of ZZP'er komt er veel op je af ...

Zou het niet fijn zijn als er een plek is waar je je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten als jou? Of wil je gewoon nieuwe zakelijke contacten ontmoeten?
Sinds kort kan dat, met de komst van dit nieuwe Nederlandse online ondernemersnetwerk.

Wie zijn er lid van dit ondernemersnetwerk?

Je hebt als ondernemer geen baas of bedrijfsleider bij wie je terecht kunt met je vragen. In principe sta je er alleen voor, tenzij je gratis lid wordt van het online ondernemersnetwerk.

Zie het online ondernemersnetwerk als een platform waar startende ondernemers en ZZP'ers met een eigen onderneming elkaar kunnen helpen bij het runnen van het bedrijf. Ook kun je nieuwe zakelijke contacten ontmoeten via ons ondernemersnetwerk. Je vindt op dit netwerk een mix van starters en ondernemers die al wat langer in het vak zitten en er voor open staan hun kennis te delen.

Help elkaar

Zoals gezegd komt er veel kijken bij een onderneming en soms zie je door de bomen het bos niet meer. De overheid verwacht van je dat je alles goed hebt geregeld met je onderneming, maar dit blijkt nog weleens lastig te zijn. Twijfel dan ook niet in schakel gewoon de hulp in van je mede-ondernemers.

Maar ook als je zelf belangrijke informatie hebt gevonden, ervaring hebt opgedaan of tips hebt over bepaalde zaken kan je dit delen op het ondernemersnetwerk.

Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen, kan je ook bij het ondernemersnetwerk forum terecht om je product of diensten aan te bieden. Als ondernemers moet je elkaar helpen, misschien biedt een andere ondernemer wel net aan waar jij naar op zoek bent. Misschien vind je wel kansen om samenwerkingen aan te gaan met andere ondernemers of ZZP’ers die dezelfde ambitie hebben als jou. Ook adverteren is mogelijk.

Het is niet makkelijk om je hoofd boven water te houden met een eigen onderneming. Het is belangrijk dat ondernemers elkaar niet als concurrentie zien, maar dat ze de handen ineenslaan en er samen voor zorgen dat ze succesvol worden.


Deel dit artikel:

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord