Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Wie zijn wij?

OndernemersNetwerk.nl is een georganiseerd netwerk van collega-freelancers, ZZP'ers en (startende) ondernemers.

Het uitwisselen van ervaringen en kennis, het aanbieden van zakelijke goederen, services of diensten en het opkomen voor de gezamenlijke ondernemers belangen zijn de primaire doelen van OndernemersNetwerk.nl

Wat biedt OndernemersNetwerk.nl?

▶ Allereerst; een goede en gratis manier om aan nieuwe zakelijke contacten of (freelance) opdrachten te komen. Het stelt je in staat om kennis en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten of anderszins gelijkgestemden.

▶ Je blijft op de hoogte van de zakelijke ontwikkelingen in de markt. We plaatsen regelmatig ondernemers- en ZZP nieuwsartikelen.

▶ Je kunt krachten bundelen via het forum en kennis uitwisselen of gezamenlijk opkomen voor de belangen van jullie branche.

▶ Je kunt adverteren met jouw zakelijke goederen, services en / of diensten om op die manier jouw persoonlijke ondernemersnetwerk verder uit te breiden.

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord