Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Robert Szepesi

Robert Szepesi

TACOYO is in de jaren ’80 ontwikkelt als anti-stress training door Taco Veldstra en heeft zich sindsdien steeds aangepast aan de laatste trends en onderzoeken op  het gebied van Body & Mind-trainingen.

TACOYO traint bewust het centrale en het autonome zenuwstelsel via het eigen ‘Golfprincipe’. Door een zelfontwikkelde ‘geheime’ cycli aan oefeningen wordt het stresssysteem getraind (sympaticus en de parasympaticus).

0 resultaten van Robert Szepesi uit AMSTERDAM-DUIVENDRECHT

Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht

Gratis bedrijfsprofiel aanmaken?
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken? Gratis bedrijfsprofiel aanmaken en direct beginnen met het verkopen van je zakelijke goederen of diensten binnen ons netwerk Ondernemersnetwerk.nl/gratis-bedrijfsprofiel
Ondernemers- / ZZP Nieuws
Ondernemers- / ZZP Nieuws Lees hier het laatste nieuws op ondernemers- en ZZP gebied! Tevens tips en adviezen voor het runnen van een succesvol eigen bedrijf! Ondernemersnetwerk.nl/nieuws
Freelancer gezocht? Kom gratis in contact met duizenden freelancers

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord