Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Provoque ADHD

Provoque ADHD

Adhd is onlosmakelijk verbonden met vooroordelen. Iemand met adhd loopt hier zijn hele leven tegenaan. Natuurlijk is adhd een aandoening waarbij onoplettendheid, hyperactiviteit en impulsiviteit de belangrijkste kenmerken zijn. Althans vanuit het medisch model gezien waarbij het probleem hoofdzaak is en de talenten zijdelings worden benoemd. Dit houdt in dat de beperking van een persoon op zich als oorzaak beschouwd wordt van het niet functioneren binnen de maatschappij. 

Maar hoe kijkt een persoon met adhd vanuit zijn perspectief tegen zijn beperking aan. Dit perspectief is belangrijk. De beperking is niet belangrijk maar wel de persoon met zijn eigenheid. Je hebt ook pas een beperking als je iets als een beperking ervaart. Soms heeft dat perspectief ondersteuning, aanpassing en begeleiding nodig. Bekijk onze website voor meer informatie omtrent onze trainingen en coaching.

0 resultaten van Provoque ADHD uit Middelburg

Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht

Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen?
Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen? Heeft u zakelijke goederen of diensten? Bent u een vakman? Ondernemersnetwerk.nl/adverteren
Ondernemer? ZZP'er? Gebruik ons netwerk!
Ondernemer? ZZP'er? Gebruik ons netwerk! Heeft u een eigen bedrijf? Wilt u netwerken of snel nieuwe zakelijke contacten opdoen? Ondernemersnetwerk.nl/nieuwe-contacten
Freelancer gezocht? Kom gratis in contact met duizenden freelancers

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord