Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Bouwtekeningen Online

Bouwtekeningen Online

Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring op het gebied van Finance. Ik ben begonnen als Bedrijfseconomisch medewerker, maar heb inmiddels ook ruim 10 jaar ervaring als Financieel directeur. 

Ik ben zeer ervaren en deskundig op bijvoorbeeld de vakgebieden van Accounting & Financial Control, Business Controlling, Financial Planning & Analysis, software implementatie. Maar ook bijvoorbeeld op het gebied van Supply Chain & logistiek bezit ik de nodige kennis en ervaring.

Bovendien bezit ik meer dan gemiddelde kennis op het gebied van ERP pakketten, CRM en Business Inteligence, zoals bijvoorbeeld Power BI.

Ik ben beschikbaar voor verschillende Freelance opdrachten.

0 resultaten van Bouwtekeningen Online uit Heerlen

Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht

Zakelijk adverteren?
Zakelijk adverteren? Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Ondernemersnetwerk.nl/zakelijk-adverteren
Ondernemers- / ZZP Nieuws
Ondernemers- / ZZP Nieuws Lees hier het laatste nieuws op ondernemers- en ZZP gebied! Tevens tips en adviezen voor het runnen van een succesvol eigen bedrijf! Ondernemersnetwerk.nl/nieuws
Freelancer gezocht? Kom gratis in contact met duizenden freelancers

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord