Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Huren-kantoor.nl

Huren-kantoor.nl

Kantoor verhuur in Amsterdam

Indien u een kantoor wilt huren in Amsterdam, dan is het een goed idee om onderstaand meer te lezen over de markt voor kantoorruimte.

De markt voor de verhuur van kantoren in Amsterdam en omgeving ontwikkelt zich snel en kent een hoge bezettingsgraad en licht stijgende huurprijzen. Zoals overal in de Nederlandse steden, verzamelt de kantooruimte zich in periferiegebieden van de stad.

Leegstand van kantoren in Amsterdam

De leegstand van kantoren ligt rond de 10% op dit moment, wat betekent dat het goed mogelijk kan zijn een beschikbaar kantoor te vinden. Dankzij de bouwstop van kantoren sinds 2010 is de beschikbaarheid de afgelopen jaren gedaald, maar de Gemeente heeft inmiddels besloten om deze bouwstop op te heffen.

De verschillende gebieden in Amsterdam ontwikkelen zich verder, en elke omgeving heeft z’n specifieke karakteristieken. Ondanks de nieuwe kantoorgebouwen die in de komende jaren gebouwd zullen worden, is het de verwachting dat de prijzen de komende jaren verder zullen stijgen.

Binnen de Randstad trekt Amsterdam de meeste boven regionale vraag naar zich toe. De nabijheid van Schiphol, de concentratie van de kantorenvoorraad in de hoofdstad en de internationale allure van in het bijzonder de Zuidas spelen hierin een belangrijke rol. Met name de top van de zakelijke dienstverlening heeft een sterke voorkeur voor de Zuidas.

0 resultaten van Huren-kantoor.nl uit Amsterdam

Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht

Zakelijk adverteren?
Zakelijk adverteren? Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Ondernemersnetwerk.nl/zakelijk-adverteren
Ondernemer? ZZP'er? Gebruik ons netwerk!
Ondernemer? ZZP'er? Gebruik ons netwerk! Heeft u een eigen bedrijf? Wilt u netwerken of snel nieuwe zakelijke contacten opdoen? Ondernemersnetwerk.nl/nieuwe-contacten
Freelancer gezocht? Kom gratis in contact met duizenden freelancers

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord