Aanmelden bij Ondernemersnetwerk

Valerius BoutiqueHotel

Valerius BoutiqueHotel

Wij zijn een kleinschalig boutique hotel in een voormalige kerk in Wormer, Noord Holland. Kenmerkend voor ons hotel is de bijzondere uitstraling in een huiselijke setting en persoonlijke aandacht. De hotelkamers zijn luxe, modern en allemaal verschillend ingericht.

?In de voormalige kerk serveren we een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Gewoon lekker loungen met een drankje voor de open haard kan natuurlijk ook. Uniek ook is het grote dakterras met uitzicht op het grootste veenweide natuurgebied van West-Europa.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons het uitgangspunt. Zo maken we o.a. gebruik van duurzame warmtepompen en energiezuinige warmte-terug-win ventilatie. Daarnaast hebben veel van onze producten het label Fair Trade, duurzaam, eco of biologisch. 

Het Boutique hotel ligt in het hart van Noord-Holland. De omgeving is dorps en landelijk en het hotel ligt om de hoek van de Zaanse Schans en Beemster (Unesco). Maar het ligt ook slechts 20-25 minuten rijden van Haarlem, Alkmaar, Hoorn, Volendam, Marken, Amsterdam en het Noordzee strand. ?

0 resultaten van Valerius BoutiqueHotel uit Wormer

Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht

Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen?
Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen? Heeft u zakelijke goederen of diensten? Bent u een vakman? Ondernemersnetwerk.nl/adverteren
Zakelijk adverteren?
Zakelijk adverteren? Bent u ondernemer? ZZP'er? Wilt u zakelijk iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Ondernemersnetwerk.nl/zakelijk-adverteren
Freelancer gezocht? Kom gratis in contact met duizenden freelancers

OndernemersNetwerk.nl gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord